Air Serbia avio karte za Tivat

Jedna od destinacija koja je vrlo popularna, naručito u letnjem periodu je Tivat. Mnogi se odlučuju za let avionom i odlaskom na odmor bržim načinom putovanja. Jeftina avio karte Beograd Tivat možete da kupite i platite čekovima do tri rate. Cene avio karti se razlikuju u zavisnosti od trenutno popunjenog broja mesta, vremena polaska i termina polaska. Recimo sada su u avgustu avio karte za Tivat 130€, dok su u septembru za 20 E jeftinije i kreću se oko 110€. Što se tiče prtljaga Air Serbia dozvoljava do 8kg ručnog prtljaga i jedan komad prtljaga čija težina ne sme da prelazi više od 23 kg.

Karte za Tivat su jeftinije va sezone

Dobra strana aerodroma u Tivtu što je sve vrlo blizu, a na raspolaganju vam je iznajmljivanje automobila, autobuski i druge vrste prevoza. Tivat je u blizini Kotora samo 7 m do Budve je manje od 20 km, svi ostali gradovi su blizu i dobro povezani sa jadranskom magistralom.

Ako hoćete avionom za Tivat, rezervišite na vreme jeftine avio karte za Tivat, a ako izbegavate sezonu, onda možete dobro proći na mnogim akcijama koje se organizuju u toku godine.

Sigurno da je mnogo udobnije i brže putovati avionom, pa čak iako vam ova destinacija izgleda bliže, ali ipak skraćuje 8 do 10 sati puta automobilom, ili celu noć autobusom.